-20% Αμαμελίδα Λάδι 30ml

Το έλαιο της Αμαμελίδας προέρχεται από την επεξεργασία των ανθών και του φλοιού του φυτού Ηamamelis Virginiana. Πρόκειται για ένα έλαιο με εκπληκτικές ιδιότητες και πάρα πολλές εφαρμογές στη καλλυντική βιομηχανία.
Λόγω της αντιφλεγμονώδους δράσης του, τo έλαιο Αμαμελίδας χρησιμοποιείται εκτεταμένα για την καταπολέμηση των σπυριών (ακόμα και εκείνων που προκαλούν οι παιδικές ασθένειες) και για την αντιμετώπιση της ακμής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αμυχές, πρηξίματα, κοψίματα (θα τη βρείτε ως συστατικό σε προϊόντα ξυρίσματος), μελανιές και εκδορές, αλλά και για την περιποίηση των εξωτερικών αιμορροΐδων καθώς παρουσιάζει στηπτικές, αιμοστατικές και παυσίπονες ιδιότητες. Λέγεται πως η στηπτικές ιδιότητες της Αμαμελίδας συμβάλουν ιδιαίτερα αποτελεσματικά στο κλείσιμο των ανοιχτών πόρων.
To έλαιο Αμαμελίδας θεωρείται ιδανικό για προϊόντα ματιών καθώς θεωρείται πως μειώνει τις "σακούλες" κάτω από τα μάτια. Η ιδιότητα της Αμαμελίδας να βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος τοπικά, την καθιστά κατάλληλη και για την περιποίηση της φλεβίτιδας.
Η Αμαμελίδα είναι κατάλληλη για την περιποίηση πρηξηιμάτων και την αντιμετώπιση του κνησμού που προέρχεται από τσιμπήματα εντόμων, την επαφή με τσουκνίδες, την ξηροδερμία (σώματος και κεφαλής) κ.ο.κ. Οι ιδιότητες αυτές της Αμαμελίδας την καθιστούν ιδανική για την περιποίηση των συγκαμάτων των βρεφών.

Αμαμελίδα Λάδι 30ml

  • Κωδικός Προϊόντος: 1010-22
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 5,00€
  • 4,00€