-25% ΣΗΜΥΔΑ ΕΛΑΙΟ 100ml

Έλαιο Σημύδας (Σύμμαχος Ενάντιας Της Κυτταρίτιδας)
Το λάδι σημύδας οχι μόνο προλαμβάνει εντυπωσιακά τη δημιουργία της κυτταρίτιδας όπου υπάρχει προδιάθεση, αλλά βελτιώνει κιόλας ουσιαστικά την υφή του δέρματος στα σημεία που έχει ήδη εκδηλωθεί η κυτταρίτιδα.
Το λάδι της σημύδας τονώνει το νευρικό, κυκλοφορικό, πεπτικό και απεκκριτικό σύστημα. Διεγείρει επίσης τους ενδοκρινείς αδένες που οδηγούν σε περισσότερες εκκρίσεις ενζύμων και ουσιωδών ορμονών. Αυτό μπορεί να διαδραματίσει έναν ευεργετικό ρόλο σε ασθένειες που συνδέονται με ακατάλληλη έκκριση των ορμονών, συμπεριλαμβανομένου του διαβήτη, όπου η αυξημένη παραγωγή ινσουλίνης θα βοηθήσει να μειώσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.
Δεδομένου ότι τονώνει το κυκλοφορικό σύστημα και βελτιώνει την κυκλοφορία, το λάδι σημύδας είναι πολύ χρήσιμο για την παροχή αρωγής σε ασθένειες που σχετίζονται με την ακατάλληλη κυκλοφορία, όπως οίδημα (πρήξιμο), ρευματισμούς και αρθρίτιδα. Ακόμα… η τακτική εξωτερική εφαρμογή (σε χαμηλές δόσεις) μειώνει αποτελεσματικά τις ρυτίδες και τη χαλάρωση του δέρματος και των μυών. Η στυπτική ιδιότητα του, δυναμώνει τα ούλα, τα μαλλιά και σφίγγει τους μυς. Έτσι, αυτό σας κάνει να δείχνετε νεότεροι.
Το λάδι της σημύδας βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών, όπως το ουρικό οξύ από το αίμα μέσω αυξημένης ούρησης και εφίδρωσης (είναι διουρητικό και τονωτικό στη φύση).  
Το σημυδόλαδο είναι ένα εξαιρετικό μικροβιοκτόνο και εντομοκτόνο, κυρίως λόγω της παρουσίας του σαλικυλικού οξέος και σαλικυλικού μεθύλιου που περιέχονται σε αυτό. Αυτά τα δύο συστατικά είναι άριστες θεραπείες για το έκζεμα και άλλες ασθένειες του δέρματος. Τέλος το λάδι αυτό προωθεί την ούρηση και αυτό βοηθά το σώμα με πολλούς τρόπους … βοηθά τους ανθρώπους να χάσουν βάρος, απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα, προωθεί την πέψη, θεραπεύει μολύνσεις στο ουροποιητικό σύστημα, καθαρίζει τα νεφρά και μειώνει την αρτηριακή πίεση. Η ούρηση βοηθά επίσης στην πρόληψη του σχηματισμού λίθων και των συνθηκών όπως η ουρική αρθρίτιδα και η αρθρίτιδα των νεφρών.
Άλλες Παροχές: χρησιμοποιείται ως τονωτικό, δίνει το συναίσθημα της αντοχής, προσφέρει ζεστασιά και ζωντάνια. Είναι ιδανικό λάδι για χρήση σε εξαιρετικά ψυχρά κλίματα.


ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ:  Οι έγκυες γυναίκες πρέπει να αποφεύγουν το λάδι σημύδας λόγω των ισχυρών αποτελεσμάτων του, που θα μπορούσαν  να βλάψουν το αγέννητο παιδί τους.

ΣΗΜΥΔΑ ΕΛΑΙΟ 100ml

  • Κωδικός Προϊόντος: 1010-25
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 6,00€
  • 4,50€