Ριγανέλαιο Βρώσιμο 10ml

Το ριγανέλαιο Votanahnb είναι εξαιρετικής ποιότητας , καθαρή απόσταξη ελληνικής ρίγανης .


Το ριγανέλαιο(βρώσιμο)

παράγεται με την φυσική διαδικασία της απόσταξης του φυτού της ρίγανης.

Στην αρχαία Ελλάδα είχαν ανακαλύψει από νωρίς τα οφέλη που είναι ικανό να προσφέρει στην υγεία του ανθρώπου και για τον λόγο αυτό το χρησιμοποιούσαν για ένα ευρύ φάσμα ασθενειών.

Οι δύο βασικές ουσίες που προσδίδουν στο ριγανέλαιο την αντισηπτική ιδιότητα είναι η καρβακρόλη και η θυμόλη.

Το αιθέριο έλαιο ρίγανης είναι κατάλληλο για μολύνσεις του δέρματος, όπως για παράδειγμα ψωρίαση, φαγούρα και μυκητίαση. Επιπλέον είναι ωφέλιμο για εξωτερική χρήση στο κρυολόγημα, τις ιώσεις και τις λοιμώξεις στο πεπτικό σύστημα εξαιτίας της αντιμικροβιακής δράσης του.

Το ριγανέλαιο είναι ενας απο τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για το αναπνευστικό σύστημα για μπούκωμα,συνάχι, καταρροή, και μειώνει την Ιγμορίτιδα.


Τρόποι χρήσεις:

  • Σε  ένα μπρικάκι βράζουμε νερό, μόλις βράσει ρίζνουμε 1-2 σταγόνες (προτείνουμε να ξεκινήσετε με 1 και αν δείτε οτι αντέχετε ρίξτε αλλη μια) και στεκόμαστε από πανω με μια πετσέτα και κάνουμε εισπνοές 1 φορά την ημέρα. Επαναλαμβάνουμε όσες φορές αντέχουμε . ! Προσοχή το ριγανέλαιο καίει και οσο πιο πολλα βακτήρια έχεις τόσο πιο πολυ θα καίει.!
  • Σαν θεραπεία :Σε ένα ποτήρι νερό 1-2 σταγόνες ριγανέλαιο 1 φορά την ημέρα για 15 μέρες.Σταματάμε για 1 μήνα για να μην συνιθίζει ο οργανισμός και μετα ξάνα για 15 μέρες.
  • Σε μια κουταλιά λάδι μια σταγ. ριγανέλαιο(αντι για λάδι μπορούμε να βαλουμε ενα ποτήρι νερό)
  • Σε έναν διαχυτή- υγραντήρα βαζουμε απιονισμένο νερό και ρίχνουμε 1-2 σταγόνες (εδω μπορούμε και παραπάνω αν δεν το μυρίζουμε πολυ έντονα) το αφήνουμε στο χώρο για μια ώρα (αν έχετε παιδιά κάτω των2 ετών μην το κάνετε) Ετσι απολυμένουμε το χώρο και σκοτώνουμε τα μικρόβια. Αν έχετε παιδί που έχει μπούκωμα ,αφήστε το στο δωματειο του παιδιού την ώρα που κοιμάται και οταν ξυπνήσει θα έχει καταροή και θα το βοηθήσει στην αναπνοή του (πάντα με συμβουλή του γιατρού σας).


!Προσοχή Πάντα θέλουμε καποιο έλαιο βάσης για να τοποθετηθεί στο δέρμα σας ,δεν κάνει να έρθει σε επαφή με το δέρμα μας

!Προσοχή Παντα θέλουμε κάποια βάση πχ νερό η λάδι για να το πιούμε.

!Προσοχή δεν είναι όλα τα ριγανέλαια βρώσιμα

!Προσοχή δεν συνιστάται σε παιδιά ειδικά χωρίς την εντολή γιατρού.

Απαγορεύεται σε εγκύους και παιδιά κάτω των 2 ετών.


Εσωτερικά το βάμμα ρίγανης είναι ιδανικό αντιβιοτικό για τον οργανισμό και ευεργετικό για την διαδικασία της πέψης.**Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ .                                                                                                                                                                                                                                                   barcode 190119025

Ριγανέλαιο Βρώσιμο 10ml

  • Κωδικός Προϊόντος: 1919-31
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 10,00€

Ετικέτες: αντισυπτικό, μολύνσεις, αντιμικροβιακό, αναπνευστικό, κρυολόγημα, ίωση, άσθμα, ψωρίαση, φαγούρα και μυκητίαση, πεπτικό σύστημα, μπούκωμα,