Προτιμήστε το άγριο ρύζι σε τραπέζι με καλεσμένους( και οχι μόνο) θα μυρίσει όλο το σπίτι και οι καλεσμένοι σας θα ενθουσιαστούν με την γέυση του .
Τρόπος μαγειρέματος :
όπως και το ρύζι 1/2
προαιρετικά προσθέστε την βεγγέτα για ακόμη περισσότερη νοστιμία
Tips: Καβουρντίζουμε το ρύζι με λιγο λάδι στην αρχή για να γίνει σπυρωτό
Το άγριο ρύζι έχει την ιδιότητα οταν το βράσουμε να νιώθουμε στην υφή οτι ειναι πολυ μαλακό και οτι κατι πήγε λάθος , (αν καβουρντισαμε το ρυζι με το λάδι στην αρχή) οταν δοκιμάσουμε θα είναι σπυρωτό.