-17% Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με μαύρη τρούφα 100ml

Αρκούν λίγες σταγόνες για να αρωματίσουν τα φαγητά σας.

Η χρήση του

 στο τέλος για να εμπλουτίσετε άρωμα και γεύση και όχι κατά το μαγείρεμα.

Είναι Ιδανικό για ριζότο, πατάτες, ζυμαρικά και κρέας με λευκές και κόκκινες σάλτσες.


ΙΣΤΟΡΙΑ

Λίγα λόγια 

Η μαύρη τρούφα είναι μανιτάρι, την βρίσκουμε  στο έδαφος και για το κυνήγι της χρησιμοποιούμε εκπαιδευμένα σκυλιά και γουρούνια. Η τρούφα ευδοκιμεί σε μέρη που υπάρχουν, μεταξύ άλλων, βελανιδιές, φλαμουριές, οξιές, χώμα αλκαλικό (όχι όξινο), ενώ συμβιώνει με τις ρίζες των δένδρων και των θάμνων. Άρα τα βουνά της Ελλάδος, σχεδόν στο σύνολό τους κρύβουν τρούφες.

Έχει στρογγυλό σχήμα και το μέγεθός της είναι μεταξύ 2 και 7 εκατοστών - οι μεγαλύτερες βέβαια είναι πιο σπάνιες και πιο ακριβές. Η τρούφα είναι μια πολύ ιδιαίτερη πρώτη ύλη γι' αυτό και απαιτεί ιδιαίτερη διαχείριση και προσεκτική χρήση.

Η Nature Blessed® μετά από 2 χρόνια έρευνας και πειραματισμών με την συνεργασία τεχνολόγων και σεφ, έχει πετύχει να βρει την πρέπουσα αναλογία και να δώσει στο καταναλωτικό κοινό, αλλά και στην εστίαση μια σειρά προϊόντων που υπερέχουν ποιοτικά και γευστικά.

Το άρωμα και η γεύση της τρούφας σε μορφή ελαίου, εμπλουτίζουν τα φυσικά αρώματα του εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου αλλά και του εξαιρετικού σησαμελαίου.


Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με μαύρη τρούφα 100ml

  • Κατασκευαστής: Nature Blessed
  • Κωδικός Προϊόντος: Nb001
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 8,30€
  • 6,90€

Ετικέτες: ελαιόλαδο, μαύρη τρούφα,